četvrtak, 15. studenoga 2007.

Traktor Fendt 924 Vario-Siku Igračka

Voli li vaše dijete igrati se vani na travi odnosno kakvoj hrpici zemlje i rovati po blatu evo jedne idealne igračke za zemljane radove.

Za vašeg malog farmera ovaj traktor pruža neopisivo zadovoljstvo i mogućnosti u igri.

No kako sam naišao na njega...kupio sam ga dok sam radio u Njemačkoj.Vjerujem da su i naše trgovine popunile police sa ovakvim igračkama mada iskreno nisam obraćao pažnju.

Traktor je napravljen u mjerilu 1:32,što znači otprilike dužine 17cm i visine oko 11cm.Napravljen je od metala,plastike i gume.Primjerene je veličine i težine za dječju igru i zemljane radove.

Po slikama vidimo da je ovaj traktor moćan stroj za izvođenje svih poljoprivrednih radova.Kao što vidimo ima čak 8 kotača-8 guma,što povećava njegovu radnu sposobnost.Ima i dvije kuke,prednju i zadnju, za razne priključke koji nam služe u poljoprivredi.Poklopac motora se može podići pa naš farmer može pregledati dali je sve uredu sa motorom. U kutiji dolazi sam traktor bez vozača i priključaka,barem što se tiče ovog modela,iako ima i drugih sa prikolicama i priključcima.
Kabina traktora se lagano može skinuti,a na njoj imamo retrovizore koje možemo i sklopiti uz kabinu i imamo i sigurnosna žuta svijetla povrh kabine.Na kabini su još i svijetla,ali kod tih sitnih dijelova treba paziti na dob vašeg dijeteta jer se sitni dijelovi mogu otkinuti i biti progutani.

Prednje gume se zakreču u oba smijera kako zakrečemo i volan što mu daje i vozne pogodnosti.Gume imaju odlične velike ripne koje dobro ostavljaju trag na zemlji ili pijesku. Ima li boljih traktora igračaka za igranje,prosudite sami!

http://www.fendt.com/

Nema komentara: